I LOVE ONLY I

This photo was taken after the Fashion Affair Event with Urban Icon at Plaza Indonesia last Friday (29 April 2011) when me and my best mate were working as the fashion stylist for the fashion show
Beside wearing lovely watches and handbag from Urban Icon, the models were also wearing shirts by THRUNK and mostly clothes from ONLY I by Cindy Biantoro or DIAMONDHURTS

This is a tribute to DIAMONDHURTS
a woman with personality, style, and brilliance!
 
 Photo was taken by Toge Chan
T-shirts were made by Eggy Nugra

 
Until the next jabbering box ! ! !
~Ario Achda~

7 comment:

♥ myrrh goldframe ♥ said...

Diamond Hurts.. is a living muse. i adore her too. stunning!

H-S said...

foto-nya penuh drama sekali, kaya lagi shooting hahahaha
duh iya ya gw gak dtg ke acara fashion affair, katanya rame pisan ya?
gw tepar, pulang kantor malem dan bawa byk barang. (eh malah curhat)

ada event fashion apalagi nih dekat2 ini, iya syg bgt pas di BSM gak ketemu, lo lagian pake baju item, pink dong io biar langsung nyolok mata.

sekilas sih kayanya gw liat arnold sama luthfi yaaa, ya itu sih yg gw liat. pdhl gw udh celingak-celinguk depan stand mellisa tuh, nyari2 para blogger papan atas #tsaaahhhhhh

Cindy Karmoko said...

OMG fierce banget muka kamu ario nice!

http://hippiegonemad.blogspot.com/

Anonymous said...

You got great points there, that's why I always love checking out your blog.

My blog:
taux rachat credit puis simulateur Rachat de Credit

Lisa and Kirana said...

firstly thanks buat komennya kak Ario yang sukses bikin aku blushing hihihihi

i personally love only i too (plus orang yang punya nya hhihihihi) aku lisa kak, kalo kirana yang rambutnya panjang, bergelombang dan matanya belo hehehe.

aku juga out of money kak, udh aku tahan tahan, jebol juga pertahanannya lama lama hihihi :p

thatmeltingcheese.blogspot.com

ARIO ACHDA said...

@ lauretha: yes she isssss!!! hail for her! :p

@ H-S: lo yakin di g mau bikin blog komedi? hahahahaha. ya kaliii. gw ga se color blocking gucci yg baru tauk! haha. ps: ap hubungannya blogger papan atas dan booth melissa??

i saw arnold too! shake hands with hi, tp kayanya dia tdk mengenali krn dia sangat datar dan saya jd malu!!! hahahaha

@ cindy: OMG komen kamu fierce bgt!!! hahahahah. hugs!

@ anonymous: spam or not, ur words are pretty fit to be posted. lol. thanks!

@ lisa n kirana: oh itu lisaaaa, ok mulai skrg aku udah tau deh! hahaha. makasih ya lisa :)

Reevo Saulus said...

Aaa ! I wish I have my fashion partner to talk with. It's good to be you ya, Ario. Ckck ..